top of page

Persoonlijke aanpak

Komt op locatie

Oog voor detail en kwaliteit

Kinderfotograaf in Antwerpen

Wil je graag een geduldige en creatieve kinderfotograaf afkomstig uit de omgeving van Antwerpen boeken? Dan zit je bij Walter Saenen Photography uit Antwerpen Kiel op de juiste plaats! Ik leg de mooiste momenten van jouw kind(eren) vast op beeld, zodat jij deze eender waar kan ophangen en er elke dag van kan genieten!

Zoekt u een ervaren fotograaf?

Kinderfotograaf uit Antwerpen

Doe een beroep op mij, een ervaren kinderfotograaf uit Antwerpen Kiel, om jouw kinderen op beeld te vereeuwigen. Tijdens een eerste gesprek bespreken we wat jouw verwachtingen zijn en plannen we een dag in voor de fotoshoot. Hou er rekening mee dat de shoot zelf 2 uur duurt, maar reken er toch een halve dag voor uit. Als onder andere kinderfotograaf beschik ik over verschillende tips en technieken om de aandacht van jouw kind(eren) er bij te houden in mijn studio in Antwerpen of op locatie in heel België. Ook voor familieportretten of babyfotoshoots kan je bovendien een beroep doen op mij!

17051401PRT020.jpg

Contacteer me nu voor een afspraak

Huur me nu in als kinderfotograaf of als portretfotograaf uit Antwerpen. We bespreken wanneer de shoot best voor jou uitkomt en ik leg je uit wat mijn filosofie is. Fotografie draait niet enkel om het uiterlijk, maar is een samenspel van innerlijk en uiterlijk. Lees meer over wat ik doe en wie ik ben en maak een afspraak. Contacteer me nu op het nummer +32 498 72 21 66 op het e-mailadres walter.saenen@skynet.be.

bottom of page