top of page

Persoonlijke aanpak

Komt op locatie

Oog voor detail en kwaliteit

Fotoshoot voor jouw familie in regio Antwerpen

Door een fotoshoot te organiseren met jouw familie of gezin leg je de herinneringen voor altijd vast. Schakel mij, Walter Saenen Photography uit Antwerpen Kiel, is als fotograaf van dit mooie familieportret. Door mijn jarenlange ervaring ben ik een gespecialiseerde familieportretfotograaf uit Antwerpen geworden.

Zoekt u een ervaren fotograaf?

Een gezellige fotoshoot met jouw familie in de buurt van Antwerpen

Schakel mij in als familieportretfotograaf uit Antwerpen om jouw familie of gezin tijdens een fotoshoot op beeld te vereeuwigen. Laat de kinderen gekke bekken trekken of ga voor een meer zakelijk portret, dat gemaakt word door mij als familieportrethotograaf uit Antwerpen. Ben je eerder op zoek naar bijvoorbeeld communiefoto’s en niet zozeer naar een fotograaf voor een familieportret voor jouw gezin of familie in de omgeving van Antwerpen of elders in België? Ook daarvoor kan je zeker bij mij terecht.

B0001973.jpg

Een samenspel van innerlijk én uiterlijk

Ik ga tijdens de fotoshoot bij jouw gezin of familie in de omgeving van Antwerpen, of ergens anders in België, op zoek naar het innerlijke en niet alleen naar het uiterlijke. Voor mij als familieportretfotograaf uit Antwerpen is een samenspel van het innerlijke en het uiterlijke het belangrijkst. Ben je zwanger en wil je samen met de fotoshoot voor jouw gezin of familie in Antwerpen of ergens anders in België ook graag nog zwangerschapsfoto’s laten maken? Dat doe ik met alle plezier! We spreken samen een dag af waarop de fotoshoot het beste zou uitkomen voor jou en voor mij. Reken op zo’n 2 uur voor de shoot zelf maar hou er wel rekening mee dat het kan uitlopen tot een halve dag. Als familieportretfotograaf uit Antwerpen ben ik pas tevreden met de foto’s wanneer jij dat bent!

Contacteer me nu

Wil je graag een fotoshoot organiseren voor jouw gezin of familie in de omgeving van Antwerpen of elders in België. Neem dan snel contact met me op, een gespecialiseerde familieportretfotograaf uit Antwerpen. Je kan ter inspiratie al een kijkje nemen op mijn website voor mijn portfolio of lezen over wie ik ben en wat ik doen. Ik ben niet enkel een fotograaf uit Antwerpen voor jouw familieportret maar ook voor tal van andere projecten. Je kan me contacteren op het nummer +32 498 72 21 66 op het e-mailadres walter.saenen@skynet.be. Hopelijk tot snel!

bottom of page