top of page

Persoonlijke aanpak

Komt op locatie

Oog voor detail en kwaliteit

Portretfotograaf in Antwerpen

Zoek je een portretfotograaf uit de omgeving van Antwerpen voor jouw mooiste portretten in heel België? Doe dan een beroep op Walter Saenen Photography uit Antwerpen Kiel. Met het motto ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’, verzorg ik als portretfotograaf uit Antwerpen jouw professionele of persoonlijke portretten tot in de puntjes!

Zoekt u een ervaren fotograaf?

Portretfotograaf uit Antwerpen

Doorheen mijn vele jaren als fotograaf heb ik al vele interessante mensen in mijn studio in Antwerpen Kiel mogen verwelkomen. Allereerst bespreken we de stijl waarin de portretten gemaakt gaan worden en leg ik mijn filosofie uit. Ik ben ervan overtuigd dat fotografie namelijk niet enkel over het uiterlijk gaat, maar ook over het innerlijk. De mooiste foto’s worden enkel gemaakt wanneer jij volledig jezelf kan zijn. Ben je op zoek naar meer zakelijke portretten of eerder persoonlijke portretten? Als ervaren fotograaf uit Antwerpen ben ik gespecialiseerd in allebei!

21011601PRT146.jpg

Maak nu jouw afspraak

Boek me nu als jouw portretfotograaf en kom langs in mijn studio of nodig me bij jouw thuis uit, in heel België. Ben je geïnteresseerd in mijn manier van werken of wil je mijn portfolio al eens bekijken? Neem dan contact met me op voor een afspraak. Je kan dit doen op het nummer +32 498 72 21 66 of op het e-mailadres walter.saenen@skynet.be.

bottom of page