top of page

Over mij:

Ik ben Walter, echtgenoot van Nicole, papa en trots op onze twee kleindochters. Maar daarbij ook meer dan dertig jaar fotograaf met een eigen fotostudio die gevestigd is in de zuidrand van Antwerpen net buiten de Antwerpse ring.

Als fotograaf heb ik in de afgelopen jaren al vele zoals jij geportretteerd, mama’s, zussen, dochters, oma’s, ondernemers, … van alle leeftijden, kleuren en groepen uit onze multiculturele samenleving! 

Ik maak niet zomaar “fotootjes”, maar het zijn telkens kunstwerken die zowel je innerlijke als uiterlijke schoonheid vastlegt. Zodra je jezelf hebt overtuigd dat fotogeniek zijn niet over het uiterlijk gaat is al de eerste en ook de belangrijkste hindernis overwonnen en kunnen we samen starten met een succesvolle fotoshoot, ééntje waarin je jezelf echt durft te tonen en de manier waarop je naar je eigen schoonheid gaat kijken volledig zal veranderen!

Je zal de foto’s zonder twijfelt aan je muren hangen, want al mijn portretten worden gemaakt met een zeer grote aandacht voor detail en kwaliteit zodat je jaren later nog steeds met veel plezier zal terugkijken naar deze unieke ervaring. Ik vind het altijd super om met mensen en groepen van alle leeftijden te mogen werken en ze daarbij een aangenaam en zelfverzekerd gevoel te kunnen geven over hoe ze eruitzien. 

Er bestaat voor mij geen betere reactie dan dat mijn cliënten sprakeloos zijn bij het zien van hun eigen portretten.

Ik bied een uitgebreide mogelijkheden aan diensten, waaronder full-service studioportretten voor individuen, groepen en bedrijven, maar geniet er ook van om op locatie te gaan fotograferen.

@PAG2-A5.jpg
bottom of page