top of page

Persoonlijke aanpak

Komt op locatie

Oog voor detail en kwaliteit

Babyfotograaf in Antwerpen

Ben je op zoek naar een geduldige en originele babyfotograaf in de omgeving van Antwerpen of elders in België? Kom dan even langs in de studio van Walter Saenen Photography uit Antwerpen Kiel, of nodig hem bij jou thuis uit voor een fotoshoot in de veilige omgeving van jouw eigen omgeving. Jouw baby blijft immers niet voor altijd klein, dus dit wil je toch op beeld vereeuwigen?

Zoekt u een ervaren fotograaf?

Babyfotograaf uit Antwerpen Kiel, Antwerpen

Ik maak al 30 jaar als babyfotograaf uit Antwerpen Kiel de allermooiste foto’s van pasgeboren baby’s. Met een goede portie geduld en een creatieve geest leg ik jouw baby voor altijd vast op beeld. Deze prachtige beelden kan je later aan jouw muur hangen. Als babyfotograaf uit Antwerpen focus ik me niet enkel op het uiterlijk van de baby die voor mij lens staat, maar wil ik ook het innerlijke vastleggen. Zo kan jij ten volste zien hoe jouw kleintje evolueert, want ook als de baby tot een peuter of kleuter is gegroeid, kan je mij opnieuw boeken voor een shoot voor jouw kinderen!

B0001203-bewerkt-bewerkt.jpg

Boek nu een babyfotoshoot

Boek mij nu als babyfotograaf voor jouw babyfotoshoot in de omgeving van Antwerpen of eender waar in België. Ik beschik over verschillende technieken en tips om jouw baby mooi op de foto te krijgen. Trek gekke bekken om het kind aan het lachen te brengen, veeg het gezichtje schoon en zorg dat de pamper juist ververst in. Ben je benieuwd hoe ik dit in de praktijk breng of wil je een fotoshoot met de hele familie boeken? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken! Dit kan op het nummer +32 498 72 21 66 of via het online formulier.

Neem contact met ons op

16113004ARC002%20copy_edited.jpg

Bericht ontvangen!

bottom of page