top of page

Persoonlijke aanpak

Komt op locatie

Oog voor detail en kwaliteit

Fotoshoot kinderen in Antwerpen

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een fotoshoot voor jouw kinderen en zoek je daarvoor een fotograaf in de omgeving van Antwerpen? Dan moet je bij Walter Saenen Photography uit Antwerpen Kiel zijn. Met een goede portie geduld leg ik jouw kinderen vast op beeld en kan je de foto ophangen waar je ook wilt!

Zoekt u een ervaren fotograaf?

Fotoshoot voor kinderen in Antwerpen

Volwassen hebben vaak de tijd en het geduld om te wachten tot de fotoapparatuur opgesteld is. Kinderen hebben daar doorgaans meer moeite mee en haken snel af. Daarom is het belangrijk om tijdens de fotoshoot, op locatie in heel België of in mijn studio in Antwerpen Kiel, geduld te tonen en goed met de kinderen om te gaan. Op die manier kan ik de speelsheid en onschuldigheid van jouw kinderen optimaal op beeld leggen. Wil je geen fotoshoot voor jouw kinderen, maar eerder een shoot voor jouw baby en dat in de omgeving van Antwerpen of ergens anders in België? Ook daarvoor kan je bij mij terecht.

17051401PRT020.jpg

Maak nu jouw afspraak

Maak snel een afspraak om de fotoshoot met jouw kinderen in Antwerpen of ergens anders in heel België te bespreken en te boeken. Doet jouw kind binnenkort zijn of haar communie en wil je daar nog communiefoto’s voor laten nemen? Neem dan zeker ook contact met me op. Dit kan op het nummer +32 498 72 21 66 op het e-mailadres walter.saenen@skynet.be. Neem zeker ook eens een kijkje naar mijn portfolio voor extra inspiratie!

bottom of page